Tuotteen vaihto ja palautus

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös (kuluttajan suojalain tarkoittama peruuttamisoikeus).
Ilmoitus palautuksesta eli peruuttamisoikeuden käyttämisestä on tehtävä Palvelun tarjoajalle 14 päivä kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Noudatathan seuraavia ohjeita tuotteen palautuksen yhteydessä:

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän palautus ja vaihto-oikeus.
Tänä aikana sinulla on mahdollista palauttaa vastaanottamasi tuotteet tai vaihtaa ne muihin tuotteisiin.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka.
Palaute -tai osoitemerkintöjä ei saa tehdä myyntipakkaukseen, ja tuote pakkauksineen tulee aina postittaa erillisessä paketissa tai pussissa.
Täytä lähetyksessä oleva palautusilmoitus ja laita se palautettavan tuotteen mukana pakettiin.
Toimituskulut ovat aina samansuuruiset, tuotteiden lukumäärästä riippumatta. Tästä syystä toimituskuluja ei makseta takaisin, jos palautus koskee vain osaa tuotteista.
Toimituskulut ovat 6,90€ ja ostokset jotka ylittävät 85€ postituskult ovat 0€.

Mikäli olet vastaanottanut viallisen tai väärän tuotteen, palauta se näiden ohjeiden mukaisesti. Merkitse palautusilmoitukseen miten vika ilmenee, ja haluatko ehjän/oikean tuotteen tilalle. Kun kyseessä on viallinen tai väärä tuote, vastaamme uuden vastaavan tuotteen lähetyskuluista. Mikäli emme pysty tarjoamaan vaihtotuotetta, saat takaisin palauttamasi tuotteen vastaavan hinnan postikuluineen.
Palautuksessa tarvittava osoitetarra on pakkauksen mukana. Kiinnitä tarra pakkauksen päälle. Palauttaminen on sinulle maksutonta Postin kautta, mikäli lähetät palautuksen normaalina lähetyksenä ja lähetyspaikka on Suomessa.

Palautuksesta ei tarvitse ilmoittaa meille etukäteen.
Palauttaminen on ilmaista ainoastaan postitoimipaikasta.
Suosittelemme, että pyydät tositteen palautuslähetyksestä.
Rahat palautetaan Paytrailin kautta samalle maksutavalle, jolla tuote on ostettu.

0